Серпневий навчально - виховний комплекс ( загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад) Валківської районної ради Харківської області
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
Четвер, 28.03.2024, 21:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Шкільне життя [168]
Рік дитячої творчості [8]
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
html counterсчетчик посетителей сайта
Слушать онлайн радио
Головна » 2013 » Лютий » 17 » Зустріч із земляками
19:14
Зустріч із земляками

В рам

  

15.02.2013

Свято Стрітення – одне із чудових свят. Це і релігійне свято, і природнє – зустріч зими і весни. В цей день стало на Валківщині традицією проводити зустрічі з земляками. До серпневого НВК завітали випускники закладу – капітан міліції Валківського РВВС Бондар Ірина Миколаївна та лейтенант міліції Коваленко Микола Миколайович.

До цієї зустрічі готувалися всі. Учні Серпневого НВК прикрасили актовий зал. Тарасова Ю.В., заступник директора з НВР, та Овод О.П., педагога – організатор, підготували сценарій та декілька музичних номерів.

Свято розпочалося виступом ведучих, які пояснили суть свята Стрітення в широкому розумінні. З чудовою виконавською майстерністю учениці закладу Шмат Ю., учениця 11 класу, Паровай Ю., учениця 8 класу, Ушкварок А., учениця 6 класу , виконали сучасні українські пісні.

На такому чудовому емоційному підйомі до слова були запрошені наші гості – «правоохоронний десант» - Бондар І.М. та Коваленко М.М. Вони розповіли про навчання у школі, свої шкільні мрії, деякі пригоди із свого шкільного життя. А також відповіли на серйозні та несподівані запитання сучасних учнів - «А ким ви мріяли бути, коли навчалися в школі?», «Які шкільні предмети необхідно серйозно вивчати, щоб стати працівником правоохоронних органів?», «Яке життя працівника міліції?», «Як навчалося у навчальних закладах, які готують міліціонерів?», «Чим особливості життя студента Університету внутрішніх справ?», «Яка заробітна плата молодого працівника міліції?». На всі запитання наші гості дали вичерпні відповіді.

На завершення зустрічі учасники свята послухали декілька чудових пісень у виконанні аматорів місцевої самодіяльності – ансамблю, пісень у виконанні Новікова В.І., Мезерного О.А.

                                         



  

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 649 | Додав: admindoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Погода
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
  • Форум директорів шкіл України
  • Кабінет історії Тарасова Володимира