Серпневий навчально - виховний комплекс ( загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - дошкільний навчальний заклад) Валківської районної ради Харківської області
Головна | | Реєстрація | Вхід
 
П`ятниця, 19.04.2024, 08:04
Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
Категорії розділу
Шкільне життя [168]
Рік дитячої творчості [8]
Форма входу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
html counterсчетчик посетителей сайта
Слушать онлайн радио
Головна » 2013 » Лютий » 14 » Англомовний концерт до дня закоханих
20:27
Англомовний концерт до дня закоханих
         


День Святого Валентина – свято закоханих – відзначається 14 лютого в Європі з XIII століття, у США – з 1777 року, в Україні – з початку 1990-х років. У кожній країні День усіх закоханих відзначається по-різному й має свої неповторні й оригінальні традиції.

  Tак і в нашій школі стало традицією ,на 14 лютого проводиди  англомовне свято , присвячене Дню Закоханих. В цьому заході приймають участь всі класи , починаючи від учнів 1 класу і закінчуючи учнями 11 класу. Підготовка до свята розпочинається завчасно . Учні, які безпосередньо приймають участь в англомовному концерті, готують чудові пісні  англійською мовою. Для молодших школярів ,  вчитель іноземної  мови  допомагає обрати пісні , а учні старших класів обирають самостійно собі пісні до вподоби. Діти дуже старанно та відповідально ставляться до цього завдання . Решта учнів приймають активну участь у виготовленні  листівок –валентинок, де вітають англійською мовою вчителів та своїх друзів, а також прикрашають актовий зал .

У нашому навчально-виховному комплексі  , 14 лютого ,відбувся англомовний захід. На святі були присутні гості,батьки учнів. Розпочинали свято наші наймолодші друзі-учні 1 класу, вони виконали чудову англійську пісеньку , від якої всі отримали  велике задоволення. Продовжили свято   учні 2 класу  , потім перейняли естафету учні 3 та 4 класів. Учні 5 класу створили надзвичайну атмосферу радості. Учениця 6 класу , Ушкварок А. підготувала дві романтичні пісні, від яких зал отримав насолоду. Учні 7 класу підготували три художні номери, та найбільше здивували  Сорокін В. та Циганок М. Хлопці підготували костюми для свого номера та танок до пісні. Далі свято продовжила учениця 8 класу Паровай Ю., яка виконала надзвичайно красиву пісню, також Юля виконала ще одну романтичну  пісню з учнем 11 класу Онацьким Є.  Учениця 9 класу , Фортуна М. підготувала дві популярні пісні . Дівчина завжди дивує і вражає глядачів особливою постановкою своїх пісень.

Учениці  10 класу підготували романтичні пісні та образи до пісень . Надзвичайно вразив глядачів дует учня 11класу Онацького Є. та учениці 11 класу Стаднійчук А.  Вони створили дивні образи білого та  чорного янголів до пісні, що виконували.  Здивували також  учениці  11 класу  Шмат Ю. та Стаднійчук А. До свого художнього номера вони запросили дівчаток  1 класу, які допомогли  створити неперевершену атмосферу серед глядачів. Учениці  1 класу самостійно підібрали рухи до східного танцю і виконали його у прекрасних танцювальних костюмах. Завершувала святковий концерт , наша зірочка- Шмат Ю. Юля має надзвичайний  хист до співу. Вона зачарувала своїми піснями весь зал. Всі присутні отримали велике задоволення.

  

Категорія: Шкільне життя | Переглядів: 776 | Додав: admindoc | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Погода
Пошук
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Друзі сайту
  • Форум директорів шкіл України
  • Кабінет історії Тарасова Володимира